Veel gestelde vragen

Zoals de naam het al zegt, is de FitGun een pistool die de bloedstimulatie verbetert en zo de spieren in het lichaam laat ontspannen. Het is onlangs bewezen dat het een van de beste massageapparaten is die de spierfunctionaliteit herstelt en zelfs verbetert. Een massage gun kan door iedereen gebruikt worden die pijn in de spieren heeft, voornamelijk spierpijn.

Grootste groep gebruikers van de FitGun zijn sporters, masseurs en mensen met pijnklachten. De meeste sporters gebruiken een massage gun om hun lichaam te laten ontspannen na een trainingssessie. Hiermee verkleinen zij de hersteltijd en dat geeft ze meer ruimte om te presteren en resultaten te optimaliseren. Masseurs zien dat zij grote winst kunnen behalen door deze manier van masseren. Het effect van de FitGun ligt 200% hoger dan een traditionele handmassage.

De FitGun werkt via de pijnpoorttheorie. Deze theorie laat zien dat het mogelijk is om het zenuwstelsel te ‘misleiden’ en zo minder pijn te ervaren. Om dat voor elkaar te krijgen, moet het zenuwstelsel gestimuleerd worden als u pijn voelt. Het enige wat u hoeft te doen, is de FitGun aanzetten, hem een centimeter van het te masseren gebied plaatsen en deze 2 tot 3 minuten laten circuleren. Het resultaat wordt bereikt via de heen-en-weerpulsen. Dit helpt de spieren te activeren en het verbetert de bloedstroom.

De FitGun is ontworpen om jezelf of een ander doelgericht te behandelen tijdens een blessure. De aandacht ligt op het bestrijden van de pijn en het herstellen van de spieren.

De veilige deepth-quiet technologie van FitGun zorgt voor een veilig gebruik tijdens de zwangerschap. Dit in tegenstelling tot de meeste andere producten op de markt.

Het goede nieuws is dat het gebruik van de fitgun massage gun geen negatieve invloed heeft op de delen van het bovenlichaam, zoals; de rug, schouders en nek. Gebieden waar wij afraden om druk op uit te oefenen, zijn; de dijen, de onderrug, de buik en de scheenbenen.

Het beste is om alleen de FitGun massage gun voor het bovenlichaam te gebruiken om absolute veiligheid te garanderen. Vergeet niet met uw arts te overleggen voor het verstandigste advies.

Reis altijd met uw FitGun om de pijntjes en kwalen die gepaard gaan met langdurig zitten te verzachten.

Als u echter reist met de FitGun, mogen lithium-ionbatterijen alleen in handbagage worden bewaard. Wanneer een handbagage aan de gate wordt gecontroleerd, moeten alle lithiumbatterijen uit de tas worden verwijderd en bij de passagier in de vliegtuigcabine worden bewaard.

Terwijl u kunt reizen met de FitGun en accessoires in uw handbagage, is het ter beoordeling van de TSA-officier of zij dit toestaan. Voel je vrij om onze website en sociale media met hen te delen als ze niet bekend zijn met ons apparaat.

We raden u aan om uw FitGun en andere accessoires (laadstation, enz.) in uw ingecheckte bagage te bewaren, vooral wanneer u internationaal reist.

Op de hoogste intensiteit maakt de FitGun ongeveer 70dB aan geluid.

De rechterkant op de display geeft de juiste indicatie van het batterijlevel.

Wij raden aan om de FitGun eerst 5 uur volledig op te laden voor het eerste gebruik.

We kunnen kortingen of producten aanbieden, afhankelijk van de mate van betrokkenheid binnen uw gemeenschap. Stuur ons een direct bericht via het contactformulier

Bij FitGun heb je op iedere aankoop recht op 1 jaar fabrieksgarantie.

– Al meer dan 5 jaar toonaangevende bedrijf in de ontwikkeling van massageapparaten in samenwerking met topsporters, medische specialisten en masseurs.

– Vertrouwd door professionele atleten en specialisten.

– Klantenservice van hoge kwaliteit.

Nog Steeds Vragen?