Spierherstel

Als fanatieke sporter ben je er zeker van op de hoogte dat spierherstel erg belangrijk is voor het sporten. Naast dat je lekker aan het trainen bent, merk je ook dat je spieren de benodigde hersteltijd nodig hebben. De spieren komen wat strakker te staan. Een masseur kan hier een goede uitkomst voor zijn, maar om deze met regelmaat uit te nodigen is niet goedkoop. Om jouw spierherstel toch te bevorderen is de Fitgun een goed alternatief. Deze gun geeft jouw spieren de benodigde ontspanning en herstel dat ze nodig hebben. Zet de Fitgun op de plek waar jouw spieren overbelast zijn en beweeg rustig op en neer voor optimaal spierherstel. Pas de stand aan, aan de hand van de grootte van de spier die je probeert te ontspannen.

Spierherstel bevorderen

Na een zware training is het van belang dat het spierherstel bevorderd wordt. Dit kan gestimuleerd worden met de Fitgun. Deze massagegun zorgt voor een sneller herstel na een zware training. Professionele sporters en atleten maken met veel succes al jaren gebruik van de Fitgun om spierherstel te bevorderen. Het gebruik ervan zorgt voor een verbeterde doorbloeding van de spieren, waardoor de mobiliteit en het herstel wordt verbeterd en versneld.

FitGun geeft sporters het beste herstel

Spierherstel na hardlopen

Wanneer je met regelmaat doet hardlopen, is spierherstel erg belangrijk om aan te denken. Wanneer je bijvoorbeeld bezig bent met het trainen voor een marathon, is het van belang dat je goed de tijd neemt om je spieren te laten herstellen na een hardloopsessie. Hoe langer je hardloopt, hoe meer spierherstel er nodig is na het hardlopen.

Wanneer jouw spieren niet 100% hersteld zijn, dan is het ook niet mogelijk om 100% te presteren. Spierherstel na hardlopen is dus erg belangrijk om de volgende keer weer alles te kunnen geven.

Massages kunnen een belangrijk onderdeel zijn van het spierherstel na het hardlopen. De Fitgun zorgt ervoor dat afvalstoffen sneller worden verwijderd, waardoor blessures worden voorkomen.

Spierherstel na sporten

Er zijn verschillende manieren om spierherstel na sporten te bevorderen. Een belangrijk onderdeel hiervan is voeding. Eiwitrijk eten zorgt ervoor dat spieren sneller herstellen. Een ander belangrijk element is de doorbloeding van het lichaam. Spierpijn kan sterk verminderd worden door de bloedsomloop van het lichaam te verbeteren, met focus op de plaats waar de spierpijn zit. Bloed is namelijk de distributeur van alle bouwstoffen die jouw lichaam nodig heeft.

Een massage is een goed middel om de doorbloeding te stimuleren. Door dit te doen krijgen jouw spieren sneller bloed, waardoor ze voorzien worden van zuurstof. De Fitgun kan hier goed bij helpen. Hierdoor wordt het spierherstel na het sporten aanzienlijk verbeterd en versneld.

Start jouw herstel
Bestel de FitGun

Spierherstel versnellen

Als we een goede training achter de rug hebben, hebben we allemaal last van spierpijn. Het kan voorkomen dat deze spierpijn zo intensief is dat je de volgende dag niet kunt gaan trainen. Daarom wil je graag het spierherstel versnellen. Gelukkig zijn hier meerdere manieren voor.

Doorgaans zijn er twee manieren om te herstellen van spierpijn. Namelijk een passieve of een actieve manier. Passief spierherstel is vrij eenvoudig, gewoon je rust nemen tot het weg is. Met actief bedoelen we doelgericht het spierherstel versnellen. De Fitgun zorgt ervoor dat het spierherstel versnelt, waardoor je sneller weer kunt gaan sporten en blessures doet voorkomen.

Professionele Massage Gun om spierherstel te versnellen