Informatie rondom garantie & retour

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@fitgun.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of aan ons te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Voorwaarden

Onze producten kunnen alleen geretourneerd of geruild worden met teruggave van het volledige aankoopbedrag als deze niet gebruikt zijn en compleet inclusief accessoires worden geretourneerd. De producten dienen, als redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakkingen te worden geretourneerd.

Verpakkingsdoos dient tevens in goede staat te verkeren voor teruggave van het volledige aankoopbedrag.

Garantie

Wij staan volledig achter onze producten en doen ons best om ze u in de beste staat te bezorgen. Toch komt het voor dat een product kapot kan gaan door transport of dat er iets anders mis is waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Juridisch gezien bent u verplicht dit aan ons te melden binnen twee maanden nadat u het defect hebt geconstateerd. Als het defect binnen de garantie van 1 jaar valt, zorgen wij voor reparatie of vervanging.

Identiteit ondernemer

FitGun
Kennemerlaan 154
1972ES IJmuiden
info@fitgun.nl
+31 850 04 15 73


KvK nummer: 74283553
BTW nummer: NL002360221B17