Wij zijn FitGun

FitGun geeft spierherstel een boost en maakt volledige spierontspanning voor iedereen mogelijk.

Recover Like No One Does

FitGun de nummer één specialist in Spierherstel en Spierontspanning

Werken naar een beter herstel

Wij van FitGun zijn ervan overtuigd dat je fysieke welzijn in verband staat met je mentale welzijn. Het uitgangspunt van FitGun is dat jij onbelemmerd kunt sporten en indien gewenst je grenzen kunt verleggen, zonder dat je daar beperkingen in ervaart. Wij vinden dat het lichaam het belangrijkste gereedschap is dat je hebt. Ongeacht je leeftijd of geslacht. Wij willen graag dat jij je lichaam op de meest makkelijke en effectieve manier kunt onderhouden en dragen daarom graag ons steentje bij. Jouw spieren zijn bij ons in betrouwbare en vakkundige handen.

Onze missie? Spieren laten ontspannen!

In alles wat we doen staat spierherstel en diepgaande ontspanning centraal. Na een pittige training, een stevige work-out, maar net zo goed na een zware dag op het werk. Ieder lichaam moet ontspannen!

Uit die visie is onze missie ontstaan: Iedereen fit krijgen én vooral houden. Topsporter, amateur of recreant? Voor iedereen is spierherstel ontzettend belangrijk en daarbij willen we iedereen de juiste tools aanreiken.

Ontspannen voorkomt blessures

De kans op blessures verkleint als jij voldoende aandacht schenkt aan spierherstel en spierontspanning. Door jouw spieren op de juiste manier te verzorgen kun je ervoor zorgen dat je pijn- en blessurevrij blijft. Bij FitGun zijn wij van mening dat dit minstens net zo belangrijk is als het verleggen van jouw grenzen.

Jouw herstel is onze missie

Spierontspanning voor iedereen

Ieder lichaam is uniek. Er is namelijk geen één ander lichaam zoals die van jou. Iedere sporter is weer anders. Dit is de reden dat wij ervoor hebben gekozen om verschillende producten te ontwikkelen die op de spieren inwerken en af te stellen is naar keuze. Iedere spiergroep is uniek en verdient dan ook extra individuele aandacht. Onze drijfveer is om iedere spier op de meest ontspannende manier te kunnen behandelen.

Bij FitGun blijven we voortdurend zoeken naar verbeteringen en staan we meer dan open voor technologische ontwikkelingen. We leggen ons oor te luisteren bij (top)sporters, wetenschappers, artsen, trainers en consumenten. Zo ontwikkelen wij bij FitGun producten op maat met een uitzonderlijk gunstig effect op de spieren. Volledig spierherstel en spierontspanning is ons doel. Nú en in de toekomst!