Massage apparaat schouders

Schouders zijn complexe gewrichten waar heel veel verschillende spieren bij betrokken zijn. Het onderhouden van al deze spieren is vaak een taak op zich. Zeker als je vaak in de sportschool staat! Een schouderblessure komt vaak uit het niets. Dit is iets wat je koste wat kost wilt voorkomen. Met de FitGun kun jij met groot gemak jouw schouderspieren masseren en helpen ontspannen. Met de hulp van dit modern massage apparaat verzorg jij jouw schouderspieren goed en kun je morgen weer terug de sportschool in.

FitGun Massage Gun Elite Blessure preventie

Een fijne massage voor jouw schouders

De meeste schouderblessures ontstaan door het sporten of door het maken van een verkeerde, onverwachte beweging. Het laatste dat jij wilt is de sportschool minder bezoeken. Een goede warming up en cooling down voor en na een work out is daarom ontzettend belangrijk. Hier is de FitGun ideaal voor! Het is niet langer nodig om een afspraak bij een specialist te maken, de FitGun maakt het namelijk mogelijk om jouw schouderspieren zelf te masseren.

FitGun geeft sporters het beste herstel

Ontspanning voor jouw schouderspieren

Een goede, stevige massage is dus ontzettend fijn voor jouw schouders. Jouw spieren na het sporten masseren is belangrijk om letsels te voorkomen. Jouw spieren werken keihard in de sportschool en zo’n intensieve work-out is hartstikke vet. Het zou zonde zijn om jouw spieren te overvragen en jouw volgende tripje aan de sportschool uit te moeten stellen. Om dit te voorkomen kun jij jouw spierherstel versnellen. Zo ben jij de volgende dag weer helemaal klaar om te gaan trainen. De Fitgun zet je gemakkelijk op jouw overbelaste schouders. Dankzij het massage apparaat heen en weer te bewegen, herstellen jouw spieren sneller. De kloppende en trillende bewegingen zorgen voor een massage dat tot diep in de spier effect heeft.

Professionele Massage Gun om spierherstel te versnellen

Start jouw herstel
Bestel de FitGun

Een schoudermassage met de Fitgun

De fitgun beschikt over verschillende opzetstukken om elk lichaamsdeel optimaal te kunnen masseren. Ook om je schouderspieren te ontlasten, kun je verschillende stukken gebruiken.

De opzetstukken hebben de volgende vormen:

  • Bal-vorm: deze heeft meerdere mogelijkheden, voor zowel de billen, benen, rug, nek én schouders
  • Duim-vorm: voor het masseren van zacht (bind)weefsel
  • Platte-vorm: wordt gebruikt om de borst, benen, rug én schouders mee te masseren.
  • Kegel-vorm: te gebruiken om spierknopen, gewrichtspijn en pijnlijke plekken te bestrijden
  • Tweepoot: ideaal voor je nek en wervelkolom, maar ook voor de kuiten en voeten.
  • V-vorm: om rondom de gewrichten te masseren.

massage apparaat schouders

De 2 opzetstukken die het effectiefst zijn voor de schouders, zijn de bal vorm en de platte vorm. Deze vormen zich goed over de schouderbladen en het schoudergewricht. De fitgun is dus geschikt voor een effectieve massage, heeft een stille motor met duurzame batterij en bevat een e-book voor meer informatie.