Massage apparaat rug

Wist jij dat jij tijdens het sporten het meeste vraagt van de spieren in jouw rug? Jouw ruggenwervel en de spieren eromheen zijn constant aan het werk. Daarom is het ontzettend belangrijk om voor voldoende ontspanning te zorgen na het sporten. Het laatste wat je wilt is jouw spieren overbelasten en niet meer kunnen sporten. Jouw rug masseren was nog nooit zo makkelijk. Met de hulp van de FitGun massage apparaat verzorg jij jouw rugspieren goed en voorkom je vervelende en zware blessures.

De FitGun als rug massage apparaat gebruiken

De FitGun is een krachtig en professioneel massage apparaat die jou de mogelijkheid geeft om iedere spiergroep in jouw lichaam te masseren. Binnen no-time zorgt de FitGun voor een snel herstel van de spieren. De verschillende opzetstukken zijn specifiek ontworpen om alle spiergroepen in het lichaam te behandelen.

  • Bal-vorm: multi-purpose, voor zowel de billen, benen, rug, nek en schouders
  • Kegel-vorm: kun je het beste gebruiken voor knopen in de spieren, gewrichten en andere pijnlijke plekken
  • Platte vorm: te gebruiken op de borst, benen en schouders en ook op de bovenkant van de rug
  • Tweepoot-vorm: gebruik je het handigst bij je voeten en kuiten, voor je nek en langs je wervels


Maar, dit is niet alleen een massage apparaat voor de rug. De FitGun is geschikt om werkelijk alle spiergroepen in het lichaam te masseren. Het herstelproces van jouw spieren wordt optimaal in werking gezet en je zult al snel merken dat jouw sportprestaties alleen maar beter worden!

FitGun geeft sporters het beste herstel

Rugspieren ontspannen met massage

Nadat je gesport hebt, is het belangrijk om jouw spieren goed te laten ontspannen. Maar, als je helaas veel last hebt van rugklachten, dan is het ook belangrijk om jouw rugspieren goed te trainen. Wervelkolom gymnastiek is een veelgebruikte methode die kan helpen. Hierbij gebruik je oefeningen om je core te activeren, rekken en te versterken. De oefeningen zijn gebaseerd op methodes uit de fysiotherapie, sportwetenschappen en revalidatiesport. Met deze methode stroomt het bloed makkelijker door de wervels en worden de tussenwervelschijven beter voorzien van voedingsstoffen en vocht.

Massage apparaat rug

Gebruik je deze methode in samenwerking met jouw eigen FitGun, dan geef jij jouw rugspieren de in- en ontspanning die ze nodig hebben. Er zijn veel verschillende manieren om jouw rugspieren sterker te maken. Een ding is zeker, een massageapparaat voor jouw rug gebruiken zorgt voor de perfect ontspanning na een goede workout.

Start jouw herstel
Bestel de FitGun

100% tevredenheidsgarantie

Bij FitGun staat wij volledig achter de kwaliteit van onze producten. Daarom bieden wij een garantie van 1 jaar op aankoop van een product. Tevens krijg je een bedenktermijn van 14 dagen, dus je kan het product altijd uit proberen. Bij aanschaf van een product krijg je het uitgebreide Ebook over spierherstel & meer er gratis bij!

Massage Gun Hamstring Blessure Spierspanning