Massage apparaat voor jouw nek

Wil jij jouw prestaties in de sportschool verbeteren zonder al te veel poespas? De ontspanning van de spieren na een goede work-out is even belangrijk als jouw bezoek aan de sportschool zelf! Wist jij dat een warme douche na het sporten niet alleen fijn is om weer schoon te worden? De hitte van het warme water bevordert de ontspanning van de spieren in het hele lichaam. Jouw nekspieren ontspannen dankzij het water nog dat kleine beetje meer. Maar, het is niet alleen even douchen dat ontspanning geeft. Een goede, stevige massage biedt ook datgene dat jouw spieren nodig hebben. Zeker weten dat jij jouw spieren goed helpt? Dan heb jij de FitGun nodig!

Een massage apparaat voor jouw nek

De fitgun bestaat uit verschillende onderdelen die jij kunt gebruiken om jouw nek optimaal te masseren. Deze opzetstukken helpen verschillende delen van jouw lichaam en verhelpen zo zere spieren.

  • Kegel: kun je het beste gebruiken voor knopen in de spieren, gewrichten en andere pijnlijke plekken
  • Tweepoot: gebruik je het handigst bij je voeten en kuiten, voor je nek en langs je wervels
  • V-vorm: kan rondom de gewrichten worden gebruikt
  • Bal: multi-purpose, voor zowel de billen, benen, rug, nek en schouders
  • Duim-vorm: om het zachte weefsel mee te masseren
  • Plat: te gebruiken op de borst, benen en schouders en ook op de bovenkant van de rug

Zo zie je maar, de fitgun is niet alleen voor de nek maar is echt op verschillende spieren in het lijf te gebruiken. Het herstelproces van jouw spieren wordt optimaal in werking gezet en je zult al snel merken dat jouw sportprestaties alleen maar beter worden!

FitGun geeft sporters het beste herstel

Een nekmassage met ons massageapparaat

Tijdens het sporten let jij natuurlijk constant op jouw houding. Sta je goed? Maak je gebruik van de juiste spieren? Ziet het er allemaal oké uit? Onder andere jouw nek draagt deze last het meeste. Met welke work-out jij ook bezig bent, de spiergroepen in jouw lichaam werken keihard. Soms werken ze zelfs zo hard dat je er bijzonder veel spierpijn van kan krijgen! Is de spierpijn zo intensief dat jij de volgende dag niet kunt gaan trainen? Dat is foute boel! Door jouw spierherstel te versnellen, ben jij de volgende dag weer helemaal klaar om te gaan trainen. Je gebruikt dit massageapparaat om jouw spieren weer optimaal te krijgen. De Fitgun zet je gemakkelijk op jouw overbelaste nek. Door het massage apparaat heen en weer te bewegen, herstellen jouw spieren sneller. Je kunt de stand aanpassen om jezelf een fijne, effectieve massage te geven.

Start jouw herstel
Bestel de FitGun

Het belang van spierherstel

Gezonde voeding en jouw lichaam optimaal verzorgen zijn de twee belangrijke manieren om jouw spieren te laten herstellen. Ga jij sporten met spieren die dit eigenlijk niet kunnen verdragen op dit moment? Dan heb je de kans dat je een blessure krijgt. Dat is nergens voor nodig! Meer lezen over het onderwerp spierherstel? Neem de tijd om je in te lezen, zo zorg jij het beste voor jouw lichaam.

Tevredenheidsgarantie, 100%!

Wij staan volledig achter onze producten. Ben je niet tevreden? Dan krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Al vele klanten gingen je voor en kozen voor deze Massage Gun. Bestel nu jouw FitGun en ontvang bij bestelling voor 15:00 uur morgen al in huis!