Luchtcompressie & Warmtetherapie

Een luchtcompressie massage apparaat wat overal mee naar toe te nemen is, zodat jij er alles aan kan doen om jouw lichaam optimaal te herstellen en met gemak pijnklachten te verminderen.

De Air-C Pro omhelst de voeten, kuiten en dijen stevig, waardoor strakgespannen pijnlijke spieren volledig tot ontspanning worden gebracht.

Intensieve massage
Compressietherapie is een massagesysteem dat op luchtdruk werkt. De luchtkussens in de manchet, worden in een bepaald ritme afwisselend gevuld met lucht om vervolgens weer leeg te laten lopen. Dit zorgt voor een intensieve massage van de benen en voeten.

Toegankelijk voor iedereen
Deze natuurlijke behandeling wordt van oudsher toegepast in de medische wereld om de doorbloeding te verbeteren, de aderen te versterken en de wondgenezing te versnellen. FitGun heeft ervoor gezorgd dat deze methode voor iedereen toegankelijk is geworden met de Air-C Pro.

Effectieve behandelmethode
Ons apparaat is ontworpen vanwege de vraag van topsporters, maar wordt ook in de medische wereld aanbevolen voor veel pijnklachten en blessurepreventie. Dus voor de fanatieke sporter die zo snel mogelijk wilt herstellen na een intensieve workout, maar ook voor de harde werker die langdurig op zijn/haar benen moet staan en voor degene die veel pijn ervaart in het onderlichaam is de Air-C Pro een effectieve behandelmethode om jouw lichaam de ontspanning te geven die het verdient!

Compressietherapie is een geschikte methode, als je je herkent in een van de volgende complicaties

Voor wie is compressietechniek geschikt?

Ontdek de mogelijkheden voor jou

De beste manier om zo snel mogelijk te herstellen na een training of wedstrijd, doe je met de FitGun Recovery Boots

Sporters

Sporters hebben behoefte aan een snel herstel. Goede prestaties vloeien namelijk voort uit intensieve trainingen wanneer jij op jouw best bent. Vermoeide benen (rusteloze benen), pijnklachten en spierpijn zijn complicaties die jouw prestaties in de weg kunnen staan. Luchtcompressie massage van FitGun gaat deze klachten tegen en zorgt ervoor dat jij blessurevrij en topfit door het leven gaat.

Hoe behandel je zware benen na lange dag werk of na een fysieke inspanning? Met de FitGun Air-C Pro

Mensen met een fysiek zwaar beroep

Verricht jij zwaar werk of moet jij de hele dag staan? Dan wordt er veel melkzuur opgebouwd in jouw spieren, wat leidt tot verzuring of zelfs kramp in de benen. Het gebruik van de Air-C Pro stimuleert de doorbloeding waardoor afvalstoffen (melkzuur) sneller het lichaam verlaten en jij dus in korte tijd ontspanning in de benen ervaart.

Oplossing voor rusteloze benen, oedeem of chronische beenpijn; de FitGun Air-C Pro

Chronische pijn patiënten

De Air-C Pro is zeer effectief om chronische klachten zoals rusteloze benen en lymfeoedeem te bestrijden. Deze massagetechniek stimuleert de bloedstroom naar de gebieden die dit het meest nodig hebben, hierdoor wordt de pijn verlicht en wordt de bewegingsmobiliteit vergroot. Tevens geeft de Air-C Pro warmtestraling op de knie, wat positief resultaat laat zien op vervelende langdurige knieklachten.

Verslechterde doorbloeding door kantoor werk sedentair gedrag

Mensen met een zittend beroep

Wanneer jij langdurig zit wordt er geen gebruik gemaakt van de grootste spieren van het lichaam; namelijk je beenspieren. Een verslechterde lymfecirculatie is een gevolg van sedentair gedrag (non-actieve leefstijl) en kan leiden tot vervelende ongewenste ziekten. Gelukkig draagt gebruik van de Air-C Pro bij aan het verbeteren van de lymfecirculatie en kan je de vervelende problemen omzeilen.

FitGun realiseert volledige spierontspanning en snel spierherstel

En alles wat daar tussen zit!

Wij zijn ervan overtuigd dat je fysieke welzijn in verband staat met je mentale welzijn. Het uitgangspunt van FitGun is dat jij onbelemmerd kunt sporten en indien gewenst je grenzen kunt verleggen, zonder dat je daar beperkingen in ervaart. Het lichaam is het belangrijkste gereedschap is dat je hebt. Ongeacht je leeftijd of geslacht. Onderhoudt je lichaam op een toegankelijke en effectieve manier met de Air-C Pro van FitGun.

Ervaar het zelf

Bestel de Air-C Pro

€ 195,00

Herstel als geen ander met de Air-C Pro. De meest effectieve herstelmethode voor sporters, harde werkers of mensen met chronische pijnklachten.

FitGun Been Apparaat voor het verbeteren van de doorbloeding en sneller spierherstel

1 jaar garantie

We staan 100% achter onze producten. Daarom krijg je standaard 1 jaar garantie.

Risicoloos proberen

Ervaar de Air-C Pro risicoloos voor 14 dagen. Niet tevreden? Krijg het gehele bedrag direct teruggestort.