De betrouwbare recovery partner

Ervaringen FitGun

FitGun streeft naar een het realiseren van de beste klanttevredenheid. Hieronder valt onder andere: het ontwikkelen van producten van de hoogste kwaliteit, het verlenen van snelle en juiste klantenservice, garantietermijn op alle producten en een snelle verzending. FitGun de betrouwbare partner voor jouw spierherstel en spierontspanning.

5/5

BOL.COM

9.7 Beoordeling
  • Lijst Item #3
Best seller

TRUSTPILOT

4.7 Beoordeling
  • Lijst Item #3

WEBWINKELKEUR

9.4 Beoordeling
  • Lijst Item #3
FitGun Beenmassage Apparaat voor doorbloeding te stimuleren en sneller te herstellen
FitGun Massage Gun Elite Blessure preventie
De beste massage gun van Nederland en Belgie
SSmeets22
28-12-2021
Lees verder
Top product! Makkelijk in gebruik, compact & doet wat het beloofd. Door het leven heen in periodes last van rusteloze benen (RLS) & de laatste paar weken heel heftig gehad, slecht slapen elke nacht etc. Van alles geprobeerd (supplementen, fysio), maar zonder doorslaggevend succes. Totdat ik dit gebruikte. Al na de 1e dag 2x gebruikt te hebben kon ik weer rustig doorslapen. En dat heb ik nu al een nachten lang! Zeer tevreden.
Caroline
28-11-2021
Lees verder
Snelle levering, goede reactie op mailtjes. De Elite gun zelf is ook echt top. In alle standen en snelheden te gebruiken. Als actief sporter is de gun een weldaad voor mijn spieren. Zowel voor als na een training. De combinatie van klantvriendelijkheid en kwaliteit product maakt dat alle sterren verdiend zijn!
Luuk
11-09-2021
Lees verder
Door het systematisch gebruik van de FitGun heb ik veel minder last van spierspanning en de daar bij komende rugpijn. Het apparaat is lekker makkelijk in de hand en laat mij echt even ontspannen!

Gratis verzending

Binnen Nederland en België verzenden we je producten altijd gratis!

1 jaar garantie

We staan 100% achter onze producten. Daarom krijg je standaard 1 jaar garantie.

money back

Ervaar onze producten risicoloos voor 14 dagen. Niet tevreden? Geld terug.

DE FITGUN COMMUNITY

FitGun werkt samen met professionele atleten, medische professionals en wetenschappers om de kwaliteit van de producten te waarborgen. Sluit je aan bij de FitGun Community en herstel zoals nooit tevoren!

Massage Gun Youri Zoon
Massage apparaat relaxing
FitGun Spierherstel Spierontspanning fitness spierpijn verminderen