Het Affiliate Partnerprogramma van FitGun


Promoot onze producten en verdien hoge commissies

Hoe werkt het?

Met het Affiliate programma van FitGun belonen wij publishers en influencers die de producten van FitGun op hun website of social-media kanalen promoten. Het affiliate programma werkt als volgt:

  1. Partner promoot FitGun product
  2. Klant besteld product
  3. Partner verdiend 7% commissie van de verkoopprijs, oplopend tot €38,43 per verkoop


Om een samenwerking als Affiliate partner met FitGun te beginnen moet je aan bepaalde eisen voldoen. Zo moet je een degelijk engagement met het product en jouw volgers hebben of moet je in bezit zijn van een interessant aantal bezoekers op jouw website. Daarom vragen wij jou om een vragenlijst van tevoren in te vullen. Bij goedkeuring krijg je toegang tot het FitGun Affiliate programma.

Vanaf dat moment krijg je toegang tot het partnerplatform met al het advertentie- en promotie-materiaal, krijg je real-life data van bezoekers en zie je jouw verdiensten in het overzicht. Wordt er een aankoop gedaan door een bezoeker via jouw persoonlijke link? Dan ontvang jij een commissie oplopend tot wel 7% van het aankoopbedrag.

Voor wie?

Voor iedereen die met zijn of haar social media account, website of blog de producten van FitGun kan promoten en zich in wil zetten om extra verdiensten te creëren.

Jouw herstel is onze missie

Affiliate partner van FitGun

Wil je lid worden van het Affiliate partnerschap van FitGun? Meld je dan hieronder aan, geef ons wat meer informatie door de vragenlijst in te vullen en wordt een partner. Onze partners profiteren van een grote community van volgers die staan te popelen om meer te willen leren over hoe je de meest geavanceerde spier ontspannende massage apparaten kunt gebruiken voor optimale gezondheid en prestaties in elk aspect van het leven.

[affiliate_registration]